Lapsiperhe itämaan ihmeissä

Lapsiperhe itämaan ihmeissä

tiistai 9. elokuuta 2016

Ystäviä etsimässä


Mökiltä palattua perheen matka jatkui halki Etelä-Suomen. Ensin he kävivät Äidin vanhassa kotikaupungissa käytiin morjestamassa kuopuksen kummeja sekä vilkaisemassa Äidin vanhaa koulurakennusta. Kouluajoista on Äidillä sen verran ikäviä muistoja, joten koulun kohdalla on aina painettu kaasua, mutta nyt sitä pysähdyttiin jopa kuvaamaan. Alakoulunkin ohi ajettiin, mutta sitä koulurakennusta ei enää löytynyt, se 60-luvun rakennus on jo purettu homeisena pois.
 


Päästä mut pahasta
 
 

Alakoulu - joskus muinoin
 
 

Vietettyään hääpäivää ja pestyään pyykit perhe jatkoi matkaansa Turkuun, jossa ensimmäinen etappi oli Luostarinmäellä, jonne oli sovittu treffit työkaverin kanssa.

Yksi pojista haahuili museotalojen välissä kännykkä kädessään. Hänellä oli Pokemon-jahti menossa. Toinen itki, koska hänen kännykkäänsä ei peliä saanut ladattua.

Kun perhe asteli museon portista ulos, innostui Pokemonien perässä juossut lapsi, että aivan lähettyvillä olisi vanhojen talojen museo, josta löytyisi kuulemma tosi paljon Pokemoneja!
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Äiti elää toiveissa, että täältä löytyisi esikoiselle opiskelijakämppä...Luostarinmäeltä matka jatkui tapaamaan esikoisen kummeja. Osalle heistä sanottiin näkemiin kenties pitkäksi aikaa, heidän tiensä vie pian kauas pois, läntiselle rannikolle Amerikkaan.


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa jos jätät kommentin :)