Lapsiperhe itämaan ihmeissä

Lapsiperhe itämaan ihmeissä

sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Elämää töistä juhlaan

  
 

 

 
 

 


 
 
Viimeiset kuusi viikkoa olen ollut taas sananmukaisesti KIIREINEN. Työ on verottanut taas lähes kaiken liikenevän aikani arkisin, kaiken valveillaoloaikani. Aamuisin herään tekemään töitä, hyppään taksiin ja avaan tietokoneeni, illalla sama toistuu toisessa järjestyksessä, kunnes viimein läpsäisen tietsikan kannen kiinni nukkumaan mennessäni.
 
Silti aikaa on jäänyt myös ystävien tapaamiseen ja juhlimiseen. Sillä erinäisiä juhlia täällä kansainvälisessä yhteisössä riittää – onneksi, sillä mikä auttaa paremmin jaksamaan kuin ystävien tapaaminen.
 
Tässä kuvasatoa viimeisen kuukauden ajalta erinäisistä juhlista ja tapaamisista. Kuopus täytti vuosia ja tuli kouluikään, hänen kotona järjestetyistä kaverisynttäreistään kertovat nuo Batman-kuvat. Saksalainen ystäväni täytti vuosia ja tarjosi meille ystävättärilleen noita upeita täytekakkuja, itsevalmistettuja vegaanikakkuja.
 
Kaikkein ensimmäiset kuvat ovat meiltä, kun kutsuin naapuruston saksankielisen yhteisön rouvat meille iltaa istumaan viikko sitten lauantaina. Söimme hyvin (nyyttäriperiaatteella), nautimme cocktaileista ja rupattelimme myöhään yöhön. Nuo kuvat ovat seuraavasta aamusta, jolloin tyttären kanssa piristimme päiväämme ihanilla holittomilla cocktaileilla: karpalomehua jatkettuna kuplivalla vedellä, mausteena limettiä ja mintunlehtiä. Ihanaa! Kuohuviinilasista totta kai! Ostin muuten nuo lasit muutama vuosi sitten Huuto.netistä, ja myyjän mukaan ne ovat hänen Siiri-tätinsä vanhoja laseja. Myyjä kertoi juhlineensa aina lapsena tätinsä luona juomalla noista laseista mehua.
 
Muitakin juhlia on mahtunut tähän väliin, kuten ne suomalaisrouvien aamiaiskutsut, joista kerroin jo aikaisemmin. Viikko sitten vietimme myös erään suomalaisyhteisön jäsenen pyöreitä vuosia, mutta niistä en kuvia julkaise.
 
Viimeisimpänä eilen meillä oli tapahtuma Suomi-koulussa, mutta siitä lisää myöhemmin…

1 kommentti:

  1. Toivon jaksamista kiireeseen. Muista rentoutua!

    t. Takki-Kirsi

    VastaaPoista

Mukavaa jos jätät kommentin :)